2024-02-15

B4 vagnarna samt passagerarvagnar i blå generation 2 har nu ankommit lager i Göteborg.

Vagnarna börjar skickas ut under fredagen och återupptas på måndagen.

Vi har inte fått in beställningar från alla återförsäljare ännu men kommer skicka till dem när underlag för detta finns.


Mvh Rickard

2023-11-26

Hemkommen sen lördagskväll från Hjulmarknaden och kan inte annat säga än att det "inte" gick som förväntat.

Det råder inget tvivel om att vi alla har det tufft ekonomiskt vilket syntes på besökarantalet och köpkraften.

16 kunder lämnade marknaden med totalt 34 vagnar från HNoll. Jag tackar dessa kunder och hoppas de får stor glädje av de fynd de gjort denna lördag. 


Utöver försäljning så dök såklart frågor om framtida modeller upp. När kommer resterande 80-talsvagnarna? När kommer Ma loken? När kommer Motorvagnarna? Jag har varit tydlig/informativ till er kunder och tänker fortsätta informera om hur framtiden fortlöper.


Maximal otur med Corona med de konsekvenser det inneburit på alla plan har försenat HNoll´s produktion i så stor grad att det blivit problematiskt. När försäljningen är som viktigast har Sverige och vårt samhälle hamnat i ett svår ekonomisk situation. Som jag skrivit tidigare är det fokus på att få ut de modeller som har färdiga verktyg på marknaden, och först när dessa modeller finns i butik kan HNoll påbörja nya modeller. I klartext innebär det att det kan dröja länge innan vi ser nya aviserade produkter från HNoll. 3-10år är inte alls omöjligt med den situation som råder.


Mvh Rickard