3 Augusti
De första provskotten på Restaurangvagnarna väntas hem till Sverige om ca 3 veckor. Strålande nyheter om man frågar mig. Framtagandet av nya modeller i 80-tals serien är möjlig tack vare er kunder. Vi har fått en bra start om än med lite små bekymmer som varit hanterbara. Butikerna har fått i uppgift att ta imot förbokningar på restaurangvagnarna så jag kan beställa rätt antal i det utförande kunderna önskar. Skynda er till er återförsäljare och boka er restaurangvagn.

(På vår hemsida samt hos de återförsäljare som har våra restaurangvagnar upplagda på sin hemsida saknas det 4 versioner. Det är R4 och S12 i 1.a generationen röd. Dessa kommer inom kort upp på hemsidan.)

3 Augusti
SSRT WL4 och de bruna Bc4 är skickade från Danmark i fredags och bör dyka upp hos era handlare i slutet på nästa vecka eller början på vecka 33. SSRT BC4 dröjer lite till, högst en vecka eller två.

12 Maj
Försäljningen av HNoll´s nya vagnar går som på räls. Jag hoppas att vagnarna fyller ett tomrum och att dem skall ge er mycket nöje. Tyvärr är det så att efterfrågan är större än tillgången, främst på SSRT vagnarna. Jag kommer göra vad jag kan för att få fram mer vagnar inom rimlig tid vilket får ses som till efter sommaren. BC4 och WL4 i SSRT hoppas vi dyker upp inom snar framtid och så även den bruna Bc4an.

Framöver kommer vi inte ta fram särskilda vagnar med AC hjul från fabrik. Det har visat sig för övermäktigt/tidskrävande vid hantering av order samt har det kommit synpunkter på utförandet av hjulen. Vi kommer istället förse våra butiker med AC hjul där kunden själv får välja om våra hjul eller andras hjul passar bäst för den Märklinräls som brukas.